Βαφή Μαλλιών και ΘηλασμόςΣύμφωνα με το BREASTFEEDING ANSWER BOOK που δημοσιεύθηκε από την La Leche League International, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών, όπως οι βαφές μαλλιών και περμανάντ από τη θηλάζουσα μητέρα έχουν επίπτωση στο θηλασμό του μωρού της. Όταν μια μητέρα χρησιμοποιεί τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, μερικές από τις χημικές ουσίες θα απορροφηθούν από το δέρμα της. Αν το τριχωτό της κεφαλής της είναι υγιές και άθικτο θα απορροφηθεί λιγοτερο από ό, τι αν το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής της είναι γδαρμένο ή με εκδορές.

Συνήθως προτιμώνται οι φυτικές βαφές.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η θηλάζουσα γυναίκα είναι μια συνηθισμένη σύγχρονη γυναίκα που μπορεί να απολαύσει τη ζωή της χωρίς εξαιρέσεις. Οι υπερβολικοί και χωρίς νόημα περιορισμοί μπορούν να πιέσουν σημαντικά τη γυναίκα και να στερήσουν τον πολύτιμο θηλασμό από το μωρό της.

Η θηλάζουσα γυναίκα μπορεί να φάει κανονικά, να περιποιηθει τον εαυτό της κανονικά, να πάρει φάρμακα όταν είναι άρρωστη , να διασκεδάσει , να εργαστεί κοκ

Μιρέλλα Μάνεση

Δεν υπάρχουν σχόλια: